ANSIGTSOLIER - DERFOR SKAL DU BEGYNDE AT BRUGE EN OLIE

ANSIGTSOLIER - DERFOR SKAL DU BEGYNDE AT BRUGE EN OLIE

- MED ALDEREN MISTER VORES HUD GRADVIS EVNEN TIL AT PRODUCERE SEBUM, HVILKET KAN VISE SIG SOM TØR HUD, FINE LINJER OG RYNKER.
- ANSIGTSOLIER BØR VÆRE EN INTEGRERET DEL AF DIN HUDPLEJERUTINE, UANSET OM DU ER UREN, TØR, SENSITIV ELLER MODEN HUD – DER ER EN PASSENDE OLIE TIL HVER HUDTYPE.

Vegetabilske olier er ikke kun en optimal næring til huden, men på grund af hudens naturlige lipider kan de også transportere udvalgte aktive ingredienser ind i de dybere hudlag, hvor de udvikler deres virkning. De kan forbedre funktionen af hudens lipidbarriere, der beskytter huden mod udtørring og dermed forebygger dannelse af rynker. Derudover kan vegetabilske olier stimulere cellefornyelsen og forbedre hudens elasticitet.

HVORDAN INTERAGERER OLIER MED HUDEN?
Hudens barriere, vores øverste hudlag, består af hornede celler (døde hudceller) og lipidlag (ceramider, kolesterol, langkædede fedtsyrer). Vegetabilske olier består hovedsageligt af lipider, som optages optimalt af huden på grund af deres lighed med hudens egne lipider. Dermed kan udvalgte aktive stoffer transporteres ind i dybere hudlag. Derudover hjælper vegetabilske olier med at forbedre funktionen af hudens lipidbarriere, der beskytter huden mod udtørring og kan dermed forebygge dannelse af rynker. Også cellefornyelsen kan stimuleres, og hudens elasticitet kan forbedres.

DER ER FLERE MÅDER AT BRUGE EN OLIE PÅ:

1 DRÅBE, UTALLIGE MULIGHEDER Anvendelsen af ansigtsolier er lige så varieret som naturen selv. De kan bruges enten ren på den stadig fugtige hud eller som en effektforstærkende tilsætning i kombination med en ansigtscreme, serum eller maske. Olien blandes med vand og kan derfor optimalt bevare fugten i huden og lagre den i lang tid. Blandet i foundationen får olien hudtonen til at se mere ensartet ud og giver en naturlig glød. Olien kan også bruges som highlighter på kinder og læber. Om natten fungerer ansigtsolien som en effektiv og intens næringsgiver, hvilket belønner dig i løbet af dagen med en frisk, fugtet og fastere hudtone.

REN OLIE - Påfør 3-5 dråber ren ansigtsolie på den stadig fugtige hud. Det bedste underlag ville være en fugtet hud af din toner, eventuelt Gentle Balancing Toner.

SOM SERUM - Blandet med serum, der passer til hudtypen, omslutter ansigtsolien bedre serummets funktionelle ingredienser og transporterer dem ned i dybere hudlag. Det giver en fugtboost og perfekt beskyttelse til huden. Dette er også ideelt at gøre som natpleje, under din creme.
Insider tip: For øjeblikkeligt synligt glattere og fastere hud, bland 3-5 dråber Age Repair Miracle Drops med Hyaluronic Repair Booster Serum.

DAGLIG PLEJE - Tilsæt 3-4 dråber til din creme for ekstra beskyttelse på kolde dage.

SOM BOOSTER - Massér 10 dråber ind i fugtig hud før påføring af en ansigtsmaske. Dette forstærker ikke kun maskens effekt, men tillader også de funktionelle ingredienser i olien at trænge dybere ind i huden.

FOR EN UIMODSTÅELIG GLØD:
Blandet i foundationen giver olien en mere ensartet hudtone og en naturlig glød. Derudover kan olien bruges som highlighter på kinder og læber.