ANSIGTSOLIER: HVORFOR DU BØR BEGYNDE AT BRUGE EN

ANSIGTSOLIER: HVORFOR DU BØR BEGYNDE AT BRUGE EN

ANSIGTSOLIER: HVORFOR DU BØR BEGYNDE AT BRUGE EN

I takt med at vi ældes, mister vores hud - helt naturligt - gradvist evnen til at producere olie (sebum), hvilket manifesterer sig i tør hud, fine linjer og rynker. Ansigtsolier er en integreret del af enhver hudplejerutine: Uanset om huden er uren, tør, sensitiv eller moden - der er en matchende olie til enhver hudtype. Vegetabilske olier er mere end blot optimal hudnæring. Grundet hudens naturlige lipidindhold kan olierne transportere selektive aktive ingredienser ned i de dybere hudlag, hvor de kan udføre deres virkning. Olierne kan være med til at forbedre lipidbarrierens funktion, hvis formål er at beskytte huden mod udtørring, og på den måde være med til at forhindre dannelse af rynker. Endvidere kan de vegetabilske olier forbedre hudens elasticitet ved at stimulere cellefornyelsen.

HVORDAN INTERAGERER OLIER MED HUDEN?

Overhuden (epidermis), bestående af de lipidlag og hornlaget (keratinocytter), udgør vores yderste og tyndeste hudlag. Da vegetabilske olier hovedsageligt består af lipider - meget lig hudens egne lipider - er betingelserne optimale for at få de selektive aktive virkestoffer transporteret ned i de dybere hudlag. Derudover hjælper vegetabilske olier med at forbedre lipidbarrierens funktion, der beskytter huden mod udtørring og dermed kan forhindre dannelse af rynker. Derudover kan cellefornyelsen stimuleres, og hudens elasticitet forbedres.

1 DRÅBE, ET HAV AF MULIGHEDER

Olier kan enten bruges ren på en fugtet hud eller som et effektforstærkende tilsætningsstof i kombination med en ansigtscreme, serum eller maske. Olien legeres med vandet, og kan dermed optimalt omslutte fugten i huden og bibeholde virkningen i en længere periode. Blandet i foundation, får olien hudens overflade til at se mere ensartet ud, og giver huden en naturlig glød. Olien kan også bruges som highlighter til både kindben og læber. Om natten fungerer ansigtsolien som en effektiv og intensiv næringsstofdispenser, hvorefter du morgenen efter belønnes med en frisk, fugtet og mere fast hud.

RENT

3-5 dråber olie på renset og fugtet hud.

SOM SERUM

Blandet med serumet specifikt til din hudtype, omslutter ansigtsolien bedre serumets funktionelle ingredienser og transporterer dem ned i de dybere hudlag. Et fugtighedsboost med perfekt beskyttelse til huden.

Insider-tip: For øjeblikkeligt synligt glattere og mere fast hud, bland 3-5 dråber Age Repair Miracle Drops med Hyaluronic Repair Booster Serum

DAGLIG PLEJE

Tilsæt 3-4 dråber til en creme specifikt til din hudtype for ekstra beskyttelse på kolde dage.

SOM FORSTÆRKER

Massér 10 dråber ind i fugtig hud før påføringen af en ansigtsmaske. Dette intensiverer ikke kun effekten af masken, men tillader også de funktionelle ingredienser i olien at trænge dybere ind i huden.

FOR EN UIMODSTÅELIG GLØD

Bland olien med din foundation, og du vil opleve, at olien er med til at give en mere ensartet hudtone og en naturlig glød. Derudover kan olien bruges som highlighter til både kindben og læber.

SOM MAKEUPFJERNER

Olie kan opløse selv vandfast øjenmakeup. Vi anbefaler at fugte ansigtet, og derefter at massere et par dråber af olien ind, og til sidst fjerne det med en vatrondel.

Specifikt til formålet anbefaler vi Gentle Cleansing Oil 

SOM NATPLEJE

I kombination med serum specifikt til din hudtype og/eller påført ufortyndet på den rensede og fugtede hud, sikrer den luksuriøse ansigtsolie virkelig en skønhedssøvn.

Artiklen er inspireret af: Fabian Franz