Om os

Hudpleje med omtanke

Mind Your Beauty er et univers fyldt af passion, dedikation til branchen og ikke mindst high end performance brands.

Vores ambition

Hos os får kunderne vores fulde opmærksomhed, og vi har store ambitioner for både branchen og vores kunder.

Vi tror på at løfte hinanden og agerer som sparringspartner for at sikre succes for alle. For os er det en selvfølge at der skal være god kundeservice, kompetent vejledning og hurtig levering. 

Hudpleje med omtanke

Vi bestræber os på at finde de bedste brands af højeste kvalitet. Brands, der nøje analyserer hver eneste ingrediens og udvælger specifikke tekniker, som er skræddersyet til den enkelte behandling.

Samtidig Prioritere vi brands, der vægter resultater, sanselige oplevelser, ritualer, kvalitets råvarer, sunde valg for hud og miljø og teknikker højt. Det vil sige, at du hos os møder visionære brands, der sætter kvalitet i højsædet og har en stærk identitet.

Founder

Mathilde Linnebjerg

"Min erfaring er efter mange år i skønhedsbranchen, at sparring, dedikation, passion og performance er nøglen til et fantastisk samarbejde. Derfor er det min fornemmeste opgave at guide jer hele vejen, udvikle jer og støtte jeres forretning. Dertil nøje udvælge mærker vi mangler i Danmark, mærker som er høj kvalitet hele vejen rundt, som har en skarp identitet og passion for at gøre en forskel.

Jeg har sammen med min mand Simon Linnebjerg Pedersen (Co-founder) samlet et team bagom Mind Your Beauty, som alle er drevet af at gøre en forskel for skønhedsbranchen i Danmark. Vi glæder os til at byde jer velkommen ind i vores univers."