Om A Pure Mind

A Pure Mind er et bæredygtigt dansk brand, der bringer naturens luksus direkte til dig. Hos A Pure Mind tror de på vigtigheden af at skabe en harmonisk forbindelse mellem dit indre og dit ydre. Deres produkter er nøje udvalgt for at understøtte dig i din forvandlingsproces og give dig mulighed for at opnå indre ro og skønhed.

Brandets værdier

A Pure Mind's værdier er dybt forankrede i selvpleje og miljøvenlighed. De tror på, at selvpleje er en nødvendighed, ikke en luksus. Ved at tage vare på dit indre og dit ydre kan du opnå en dyb forbindelse til dig selv og udstråle selvkærlighed i alt, hvad du gør.

A Pure Mind's produkter er designet til at hjælpe dig med at skabe disse øjeblikke af selvpleje, hvor du kan finde indre balance og styrke.

CSR-strategi

A Pure Mind anvender sin CSR-strategi i produktudviklingen, i værdikæden, leverandørforhold, i valg af råvare, i emballagen og i den daglige ledelse. De benytter rene og naturlige materialer fra naturen til fremstilling af smykker, ansigts pleje produkter mm. 

"Jeg har selv besøgt fabrikkerne i Kina vi samarbejder med, hvor der er god og smittende arbejds energi, samt de benytter IKKE børnearbejde"

Bæredygtig forretningsudvikling er en vigtig faktor i vores tankegang, vi passer kærligt på miljøet i hele processen. Økologiske bomuldsposer og genbrugspap til æsker samt bruges også som emballage. A Pure Mind er bevidst om sit samfundsansvar og vi ønsker med vores CSR strategi, at signalere vores kærlighed til klimaet, miljøet og bæredygtigheden.  

Baggrund

Tove Resen har efter mange år som selvstændig indenfor mode- og accessoriesbranchen stor erfaring med kreativ udvikling, trends, indkøb, produktudvikling, marketing og salg. Tove er uddannet mindfulness instruktør og certificeret livsmentor.

100% gennemsigtighed

"Vi ønsker at dele vores viden med dig, vi ønsker at lade dig kende forskellen på kollagentyperne, forskellen på hvor kollagenet er udvundet fra, forskellen på Verisol®og ikke Verisol®, og samtidig give dig et indblik i, hvorfor vi som producent vælger et patenteret, dokumenteret kollagenpulver, fremfor de mange andre lignende råvarer på kollagenmarkedet".

CO-Founder & fagekspert Anne Simmenæs

UPGRADE YOUR RETUAL

A Pure Mind Collagen
A Pure Mind

Premium+ Beauty FucoGen®

Et unikt kollagentilskud med veldokumenteret marine kollagen og fucoidan fra tang. Beauty FucoGen™ er et smagsneutralt og letopløseligt kollagenpulver, som forsyner huden med 250 mg. ren fucoidan og 5750 mg. marine kollagen. Verisol® har dokumenteret effekt efter 6-12 uger:

✓ Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Bidrager til at reducere appelsinhud

✓ Forbedrer udseende og strukturen af hår og negle

A Pure Mind

Anti-Wrinkle Marine Collagen

består af et unikt patenteret type 1 kollagenpulver fra fisk, som i studier har vist følgende resultater på huden allerede efter 6-12 uger:

✓ Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Bidrager til at reducere appelsinhud

A Pure Mind

Anti-Wrinkle Collagen

består af et unikt patenteret type 1 kollagenpulver fra kvæg, som i studier har vist følgende resultater på huden allerede efter 6-12 uger:

✓ Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Bidrager til at reducere appelsinhud

A PURE MIND

Lions Mane Fucogen

Lion’s Mane FucoGen™ indeholder en unik kombination af svampen Lion’s mane, fucoidanekstrakt fra tang og veldokumenterede kollagen peptider. Derudover indeholder den et naturligt indhold af jod. 

Smagsneutralt og letopløseligt kollagenpulver, som inderholder 3500mg kollagen, 1250mg lions mane og 250mg ren fucoidan. Kollagenpulveret i Lion’s Mane FucoGen™ er klinisk testet og har dokumenteret effekt på hud, hår og negle.