OM TEAM DR. JOSEPH

TEAM DR. JOSEPH udvikler bæredygtig og naturlig hudpleje med øjeblikkelige og langvarige effekter. De har formået at finde den perfekte balance mellem at bruge den nyeste bioteknologi kombineret med naturlige ingredienser. De komplekse formler følger en holistisk tilgang og indeholder kombinationer af aktive ingredienser fra forskellige planter, der supplerer og styrker hinanden for at sikre et bedre resultat. Du vil opleve at TEAM DR. JOSEPH aldrig går på kompromis. Alt er i højeste kvalitet: ingredienser, behandlinger, teknikker, procedure og emballage. Alt på samme tid, med tanke for omverden.

TEAM DR. JOSEPHS HISTORIE

TEAM DR. JOSEPH blev grundlagt i Italien i 1986 af Erb. Dipl. Dr. Joseph Franz.
I en ung alder opdagede Dr. Joseph Franz sin passion for planteverdenen, hvilket sidenhen førte ham til at udvikle verdens første Hightech Natural Cosmetics®.

I dag er det fortsat den italienske familie, der driver og udvikler TEAM DR. JOSEPH.

"Vores forpligtelse til kvalitet og effektivitet er uundgåeligt forbundet med en ansvarlig tilgang til naturen og dens ressourcer".

Familien bag TEAM DR. JOSEPH
· Joseph, Fabian, Lena, Viktor ·

BLIV KONTAKTET OM TEAM DR. JOSEPH

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Grundstenene i TEAM DR. JOSEPH

"Det er vores mission at udvikle produkter, der både er gode for kroppen og planeten"

Deres produkter er certificeret i overensstemmelse med de højeste europæiske kriterier for naturlig kosmetik, der garanterer produkternes sikkerhed og kvalitet. Alle produkter er fri for parabener, PEG'er, petrolium, silikoner og syntetiske dufte.
Deres hudplejeprodukter er Hightech Natural Cosmetics® - en kombination af natur og avanceret teknologi. Vegansk, naturlig, hudvenlig og rig på effektive bioteknologiske ingredienser.

Behandlinger

I over tre årtier har de udviklet unikke behandlingsmetoder i deres eget akademi, der er skræddersyet til hudens individuelle behov. Manuelle teknikker såsom cupping glas, blomsterstempel, neuro-derm massage, lymfestimulering og biodynamisk lifting balancerer hudens stofskifte, beroliger nervesystemet, afspænder ansigtsmuskulaturen og booster blodcirkulationen.
Deres Signaturbehandlinger forbedrer produktets effektivitet og giver synlige, øjeblikkelige og langvarige resultater.

HANDMADE IN ITALY

Produkterne udvikles, formuleres og fremstilles med stor omhu af vores team af hudeksperter, urtekyndige og kosmetiske formulatorer i eget produktions- og forskningslaboratorium i Italien.

For højeste kvalitet stoler vi på udsøgte naturlige råmaterialer: vilde samlinger, planter fra økologisk landbrug og bioteknologisk forædlede botanik med klinisk dokumenteret effektivitet.

Team Dr. Joseph er certificeret
COSMO NATURAL

CARBON NEUTRAL

Team Dr. Joseph er certificeret som klimaneutrale af Climate Partner. De opvejer uundgåelige CO2-emissioner gennem forskellige klimabeskyttelsesprojekter, der opfylder de højeste internationale standarder og bidrager til De Forenede Nationers bæredygtige udviklingsmål (SDG'er).

PLASTIC NEUTRAL

Team Dr. Joseph er certificeret som plastneutrale af Plastic Bank. Generelt forsøger de at undgå brug af plastik og reducere det til et absolut minimum. Det, der ikke kan undgås, kompenserer de for. For hvert gram plastik, de sætter på markedet, indsamles og genanvendes et gram plastik fra naturen og havene.

MAKING BUSINESS A FORCE FOR GOOD

Team Dr. Joseph er B Corp certificeret. B Corp er en international certificering, der anerkender virksomheder for deres sociale og miljømæssige indflydelse. Som en Benefit Corporation er de forpligtet til at drive virksomhed ikke kun med henblik på profit, men også til fordel for planeten og samfundet. Dette er vores engagement i at ændre verden til det bedre og gøre en forskel.

Nature is the world’s most intelligent high-tech laboratory.

Erb. Dipl. Franz Dr. Joseph · Founder