DANISH BEAUTY AWARD 2024 NOMINERET

DANISH BEAUTY AWARD 2024 NOMINERET

Danish Beauty Award afholdes i 2024 for 18. gang og Mind Your Beauty er stolte over at vores brand Team Dr. Joseph er blevet nomineret til Årets Internationale Brand 2024
ÅRETS NYE BRAND

Hvad er kriterierne for en nominering? I kategorien Årets Nye Brand vurderes et brands indtog på det danske marked i 2023. Det kan både være et nyt dansk brand eller et internationalt brand, der kommer til Danmark. Årets Nye Brand skal have gode værdier. Det skal være et brand, der er kommet for at blive. I kategorien accepteres også lancering af mærker, der i løbet af året er officielt lanceret i Danmark og nu bliver ’brandet’ via en udpeget distributør, så det er bredt tilgængeligt. Der kan være gråzoner lige omkring årsskiftet for lanceringsdatoen for henholdsvis presse, detailhandlen og forbrugere.  

OM TEAM DR. JOSEPH
TEAM DR JOSEPH udvikler bæredygtig og naturlig hudpleje med øjeblikkelige og langvarige effekter. De har formået at finde den perfekte balance imellem at bruge den nyeste bioteknologi kombineret med naturlige ingredienser.

De komplekse formler følger en holistisk tilgang og indeholder kombinationer af aktive ingredienser fra forskellige planter, der supplerer og styrker hinanden for at sikre et bedre resultat.

Du vil opleve at TEAM DR. JPSEPH aldrig går på kompromis, alt er i højeste kvalitet, ingredienser, behandlinger, teknikker, procedure og emballage. Team Dr. Joseph er certificeret, COSMO NATURAL, Plastneutral af Plastic Bank. Klimaneutrale af Climate Partner og B Corp Certificeret. Slutteligt, er alle produkter håndlavet i Italien.

 Læs mere om brandet og deres værdier her.

Oplev produkterne fra TEAM DR. JOSEPH hos vores dygtige ambassadør klinikker rundt omkring i landet. Her kan du også prøve en af de mange signatur ansigt og kropsbehandlinger fra TEAM DR. JOSPEH, med produkter særligt sammensat til netop din hudtype. 

BLIV EN DEL AF HOLDET
Kunne du tænke dig at vide mere omkring Mind Your Beauty, vores værdier og brands, er du velkommen til at række ud til indehaver Mathilde på hej@mindyourbeauty.dk