MAND KEND DIN HUD

MAND KEND DIN HUD

DEN RIGTIGE PLEJE TIL MÆND

Vi ved alle, at daglig hudpleje for mænd skal være meget hurtigere end for kvinder. I gennemsnit bruger mænd ca. 7 minutter om dagen på at passe på deres ansigt. Derfor bør anvendelsen af hudplejemidler være så enkel, hurtig og effektfuld som muligt.

MANDEHUD VS. KVINDEHUD

Mænds hud viser delvist de samme problemer som kvinders hud. Dog er der kønsspecifikke forskelle i hudens struktur og funktion, som bør tages i betragtning i hudplejen.

KENDER DU DIN HUDTYPE?

Mænds hudegenskaber bestemmes primært af hormonet testosteron. Dette hormon er bl.a. ansvarlig for øget talgproduktion. Mænd har flere talgkirtler, som generelt er mere aktive, så deres hud ser ofte mere olierig og skinnende ud og har tendens til urenheder og akne. Det høje lipidindhold er også ansvarlig for, at mænd er mindre tilbøjelige til at opleve en mere tør hud end kvinder.

Mænds hud indeholder også en højere andel af kollagen og elastin, hvilket gør mænds hud cirka 20 procent tykkere end kvinders. Derfor er plejeprodukter med lette teksturer og emulsioner særligt velegnede til mænds hudpleje. Mænds hud ældes også anderledes end kvinders. Kollagenindholdet i mænds hud falder kontinuerligt, mens kvinders hud først bliver påvirket senere (især efter overgangsalderen). Men derefter bliver kvinders hud markant tyndere, og effekterne er mere mærkbare end med mænds hud. Selvom rynker vises senere hos mænd end hos kvinder, når de opstår, er de normalt allerede meget udtalte.

Regelmæssig barbering er meget stressende for mænds hud. Ligesom ved peeling fjernes det øverste hudlag med hver barbering. Dovne barberblade spiller også en betydelig rolle i at gøre mænds hud mere og mere følsom.

HURTIG + EFFEKTIV PLEJE

1. RENSNING

Grundlaget for enhver plejerutine er rensning. En rensende gel er særligt velegnet til at fjerne talg og urenheder fra huden. Purifying Cleansing Gel er ideel til en opfriskende rensning uden at ødelægge hudens PH-værdi og har en let anti-inflammatorisk effekt. Samtidig kan produktet også bruges til vådbarbering.

2. BLID BARBERING

Det er bedst at fugte ansigtet med lunkent vand før barbering. Dette vil blødgøre skægget og skægstubbene og gøre barbering lettere. Derudover kan barberingsgelen (eller rensende gel) udvikle sin effekt mere effektivt. Som et alternativ til barberingsgelen er vores Purifying Cleansing Gel en vidunderlig måde at forberede huden og skægget til barbering. Påfør rensegelen med dine hænder eller helst på en våd naturlig havsvamp - dette får produktet til at skumme let - og spred det derefter over de relevante områder. Tag et øjeblik til omhyggeligt at massere rensende gelen ind. Dette stimulerer blodcirkulationen i dermis. Efter barbering, skyl grundigt og nyd den forfriskende effekt.

Sørg for, at barberbladet er skarpt, og barber altid i samme retning som hårvæksten. Efter barbering skal huden tilstrækkeligt fugtes.

3. EFFEKTIV MÅLRETTET PLEJE + BARBEREFTERBEHANDLING

Hud, der ofte er irriteret og tilbøjelig til betændelse efter barbering, kan plejes vidunderligt med Extra Sensitive Calming Serum. Power-serummet med beskyttende, astringerende og beroligende funktionelle ingredienser plejer forsigtigt huden, kan forhindre irritationer og bringe huden tilbage til dens naturlige balance. Hvis din hud er mindre følsom, kan du bruge Extra Sensitive Calming Serum. Det understøtter hudens naturlige udrensning og renser i dybden. Rig på beroligende og rensende funktionelle planteekstrakter giver det en jævn og klar hudfarve og bringer den ret store porøse mands hud i balance.

4. SKÆGPLEJE

Den daglige skægpleje er et ritual, der spiller en central rolle i en mands plejerutine. Her er også den Purifying Cleansing Gel ideel som skægshampoo og samtidig som basis vådbarbering.

Det centrale element i skægpleje er skægolie. Her anbefaler vi vores meget koncentrerede ansigtsolie Age Repair Miracle Drops. De selektive funktionelle ingredienser, antioxidanter og fugtgivende stoffer giver skægget en uimodståelig glød. Derudover beroliger olien huden under skægget, hvilket markant kan reducere den irriterende kløe under skæggets vækstfase enten helt eller i det mindste betydeligt. Det forsyner også skægget med essentielle næringsstoffer og giver skægget og huden fugt, så der er optimalt beskyttelse mod dehydrering. Udvalgte æteriske olier spreder en stimulerende duft og lover følelse af perfekt skæg- og hudpleje. 

AVANCERET PLEJE

BALANCERENDE ANSIGTSTONER

Som et bindeled mellem rensning og creme, er en ansigtstoner med til at fugte og berolige huden efter barbering. Den genopfrisker også hudens overflade og genskaber hudens naturlige PH-værdi efter barbering. Den lette tekstur giver huden essentielle næringsstoffer og samtidig kan den forbedre effektiviteten af efterfølgende plejeprodukter. Vores Deep Purifying Toner renser huden dybt. Til hud, der har tendens til at være irriteret, anbefaler vi brugen af ​​Gentle Balancing Toner.

ØJENPLEJE

Øjenområdet hos mænd har også brug for særlig pleje. Vores intensivt fugtgivende og vitaliserende Hydrating Eye Cream med let drænerende og hudplejende funktionelle ingredienser beskytter og plejer den delikate hud omkring øjnene på en særligt skånsom måde og giver den essentielle næringsstoffer.

VELPLEJEDE HÆNDER

Aldringsprocessen viser sig tydeligst på vores hænder. Vores Cellular Protection Hand Cream SPF10 er en fugtgivende og nærende håndcreme med en solbeskyttelsesfaktor, som giver særligt udsatte hænder en blød og glat fornemmelse på huden - for selv mænds hænder har brug for god pleje fra tid til anden.

SOLBESKYTTELSE

Solbeskyttelse er afgørende for en sund og ungdommelig hud. Vores High Protection Sun Cream SPF30 er den ideelle solbeskyttelse til sommer og vinter. Dens innovative UVA- og UVB-filtre og de funktionelle ingredienser fra sommerfuglebusk og havtorn giver intensiv solbeskyttelse og ekstra fugt. Efter alt er selv mænds hud ikke immun over for solens skadelige virkninger på vores hud.

PEELING

En ugentlig peeling frigør intensivt huden fra overskydende lipider, talg og urenheder og tillader den at ånde igen. Den eksfolierende ansigtsscrub er en mekanisk ansigtsscrub med fine jojobafrø, der forsigtigt fjerner døde hudceller og befrier huden fra tilstoppede porer. Astringerende og beroligende funktionelle ingredienser sikrer, at huden bliver dybt renset og forfinet.

Artiklen er inspireret af: Fabian Franz