TOILETTASKE MED PRODUKTER TIL REJSEN

REJSEKLAR MED TEAM DR. JOSEPH

DEN RETTE HUDPLEJE PÅ REJSEN

Vores hud er en følsom organisme, der konstant skal tilpasse sig klimaet, luftfugtigheden og miljøet, når vi rejser. For at sikre, at ikke kun vi, men også vores hud, får en behagelig tid, bør vi støtte den med den rette hudpleje.

Det er vigtigt at tage hensyn til de forskellige forhold på vej til din destination. Især klimaanlægget og den lave luftfugtighed ombord på et fly, samt den mulige overgang til en anden klimazone efter landing, kan være en udfordring for huden. 

FØR AFGANG

Før flyveturen bør du sikre dig, at du drikker nok væske. Undgå alkohol og koffeinholdige drikkevarer. For at lade porerne ånde er det bedst at undgå at bruge makeup.

Et par dage før afgang anbefaler vi en dybderensning af huden for at fjerne døde hudceller og urenheder. Dette kan gøres med Exfoliating Facial Scrub til normal hud, Gentle Clarifying Enzyme Peel til sensitiv og uren eller fedtet hud, eller Fruit Acid Peel til moden og tør hud. Disse peelinger kan stimulere hudens naturlige fornyelsesproces og hjælpe den med at absorbere fugt.

Exfoliating Facial Scrub, 50 ml Skin refining abrasive face scrub

EKSTRA PLEJE

For at forberede huden optimalt inden afgang kan en intensiv ansigtsmaske gøre underværker. Den bør være rig på antioxidanter for at hjælpe huden med at bekæmpe frie radikaler. Intense Moisturizing Mask giver intensiv fugt og efterlader huden blød og smidig. Denne intensive behandling til tør og dehydreret hud understøtter hudens fugtdepot og øger dens modstandskraft.

UNDER FLYVNINGEN

Luftfugtigheden i et fly er normalt kun mellem 5 og 16%. For at vores hud skal føle sig godt tilpas, har den dog brug for en luftfugtighed mellem 40 og 60%. Som følge af den tørre luft afgiver vores hud til sidst mere fugt gennem hudbarrieren og begynder at stramme. Det beskyttende hydro-lipidlag (syrebarriere) forstyrres, og hudoverfladen bliver mere følsom og mere modtagelig for bakterier på grund af fugttabet.

Derfor er det vigtigt at sikre en tilstrækkelig fugttilførsel for at understøtte hudens barrierefunktion. Hyaluronic Blossom Facial Mist er ideel til dette formål: Spray blot forsigtigt over ansigtet flere gange om dagen efter behov med lukkede øjne. Udover ekstern behandling med de rigtige hudplejeprodukter er intern hydrering også afgørende: Det er vigtigt at øge vandindtaget, når man rejser.

For særligt tør og stresset hud anbefaler vi at blande et par dråber af Age Repair Miracle Drops med din yndlingsfugtighedscreme eller -serum for at holde huden glat og næret.

FEDTET OG UREN HUD

Hvis din hud har tendens til at producere mere olie (sebum), når du rejser, skyldes det, at den forsøger at modvirke de tørre forhold i et fly. Vi anbefaler at bruge renseprodukter, der har en balancerende og fugtgivende effekt for at hjælpe med at genoprette hudens naturlige balance.

Deep Purifying Toner med rensende og beroligende aktive ingredienser fjerner effektivt urenheder, snavs og olie fra huden. Herefter kan Deep Purifying Serum påføres huden med lette klap. Serummet understøtter hudens naturlige renseproces, renser i dybden og fugter huden.

Hvis din hud er tilbøjelig til urenheder og tilstopninger, undgå makeup og brug non-comedogene produkter.

148A2240_1000x1000

PÅ DESTINATIONEN

Din hud vil sandsynligvis opleve en klimaforandring ved ankomsten. Efter en lang flyvetur anbefales det, at du grundigt renser, toner og fugter din hud. Brug dine sædvanlige, hudtype-specifikke rense- og fugtighedsprodukter.

DEN RETTE PLEJE TIL VARME OG FUGTIGE KLIMAZONER

Til varmere klimaer er gelbaserede rensemidler velegnede, da huden producerer flere lipider i varme temperaturer. Disse beskytter huden mod solen og forhindrer fugttab. Den specielle kombination af værdifulde planteekstrakter i Purifying Cleansing Gel respekterer hudens naturlige balance og sikrer en klar og dybt renset hud.

En ansigtstoner, der er egnet til alle hudtyper, er Gentle Balancing Toner. Den fjerner grundigt urenheder, fugter og beroliger huden. Efter toning er huden klar til den efterfølgende fugtbehandling.

Ultra Hydration Serum styrker hudens barriere, øger dens modstandskraft og giver intens fugt.

 

ANBEFALINGER TIL ALLE KLIMAZONER

Når du opholder dig udendørs, er regelmæssig brug af solcreme afgørende for at beskytte huden mod solens skadelige stråler. Team Dr. Josephs solcremer giver intensiv solbeskyttelse i alle vejrforhold og fugter samtidig. Så kan du nyde din tid udendørs, uanset hvor du er.

 - Inspireret af Joseph Franz