KUNST & SKØNHED

KUNST & SKØNHED

Fra moderskab til mesterkunst: Satoko Inadas kreative rejse

Dyk ned i Satoko Inadas egen fortælling om den kunstneriske proces, hvor hendes børn og moderskab spiller en central rolle.

Events — The Space At Caro

“Mit navn er Satoko Inada. Jeg er født i 1973. Jeg har malet abstrakte værker siden 2000. Efter at være blevet gift og fået et barn, har jeg skabt mine værker samtidig med at opdrage dem. Omkring 2017 begyndte jeg at arbejde med blomster som motiv og fortsætter med det i dag. Jeg har hovedsageligt udstillet mine værker i soloudstillinger i Japan.

Min motivation for mit arbejde er dialogen med mine børn. Det er naturligt, men jeg tror, at mennesker ikke altid er smukke, at de lever med uudtrykte følelser, nogle gange smertefulde, nogle gange triste, nogle gange ubehagelige og nogle gange ukendte. Jeg tegner en blomst, der blomstrer i mit hjerte som en bøn "please, please..." for nuet og for det, der ligger lige lidt længere fremme. På denne måde omfavner, beskytter, nærer, varmer og venter jeg gentagne gange”.

En fusion af kunst og skønhed: Satoko Inada & TEAM DR. JOSEPH

Opdag den eksklusive samling af hudplejesæt, skabt i samarbejde med den japanske kunstner Satoko Inada.

Inspireret af samspillet mellem følelser, menneskelig eksistens og naturen. Det centrale motiv i hendes værk er blomster, hvis sarte skønhed symboliserer de komplekse og ofte usagte følelser hos mennesker.

Hvert sæt er designet til at forbinde den daglige hudplejerutine med ideen om, at ægte skønhed kommer fra en balance mellem ydre pleje og indre tilfredshed.

Mindful Yoga 

En perfekt ledsager til en holistisk yogapraksis, der nærer både krop og sind. Denne nøje udvalgte samling af wellness-produkter, herunder plejende hudplejeprodukter, en beroligende aromarulle og en urteblanding til dyb afslapning, er designet til at støtte yogarejsen og efterlade en følelse af balance, fornyelse og beskyttelse både under og efter praksis.

Mindful Yoga Yoga skincare pouch

The Golfer 

Den ultimative hudplejeledsager designet til golfentusiaster, der forstår vigtigheden af at opretholde sund hud både på og uden for golfbanen. Denne kompakte og praktiske pakke indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at beskytte, fugte og forynge huden samt opretholde muskelsundhed under de lange timer i solen. Den er nem at have med og passer perfekt i golfbagen, så man altid er forberedt på at møde elementerne med selvtillid.

The Golfer Skincare set for golfers


Modern Nomad 

Et omhyggeligt udvalgt sortiment af hudplejeprodukter til dem, der er på farten. Dette kompakte, men alligevel omfattende sæt med rejsevenlige størrelser tilbyder alt, hvad du har brug for til en komplet hudplejerutine. Det holder din hud fugtet, beskyttet og strålende, uanset hvor dine eventyr fører dig hen.

Modern Nomad Skincare travel set